Boek: Het Scrum Modellenboek

40 slimme tools en tips voor een leukere en betere sprint

Scrum is aan een opmars bezig! Daar waar Scrum eerst vooral in softwareontwikkeling werd toegepast, gebeurt dat nu op de meest uiteenlopende projecten.

Scrum is makkelijk te begrijpen en men ziet daarom al snel in hoe het raamwerk voordelen kan opleveren voor teams en organisaties. Hoe het raamwerk optimaal kan worden ingevuld, is echter een ander verhaal.

Wanneer je start met het werken met Scrum stuit je op allerlei hobbels waar in veel boeken niet over wordt gerept. Hoe vul je nu een écht goede Sprint Planning in? Hoe houd je vergaderingen effectief en efficiënt? Het Scrum Modellenboek biedt de complete verzameling van Scrummodellen en tips & trucs die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is sterk visueel van aard, waardoor je de modellen makkelijk onthoudt en het boek makkelijk leest. Onmisbaar voor elk Scrumteam dat optimaal wil samenwerken.

Disclaimer: I’m affiliated with many online book stores. If you visit any of these stores via my website to buy books or any other products then I will receive a commission.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.