Banner Aanbevolen boeken Ben Linders textBen je op zoek naar een goed en praktische boek over agile software ontwikkeling? Scrum, Kanban of Lean? Of een bruikbaar boek over leiderschap, teamworking, verandermanagement of continue verbetering? Dit zijn mijn boek aanbevelingen.

(For English language books see Recommended Books).

Mijn boek over Agile Retrospectives


Waardevolle Agile Retrospectives is het 1e Nederlandstalige Agile boek voor het faciliteren van retrospectives. Met vele oefeningen, het “wat” en “waarom” van retrospectives, de business value en de voordelen die retrospectives brengen. Tevens practische tips en adviezen voor het introduceren en verbeteren van retrospectives.

Aanbeloven Nederlandstalige boeken

Ter info: Ik ben een partner van managementboek en partner van bol.com waarmee ik provisie ontvang voor boeken die op managementboek.nl en bol.com verkocht worden via doorverwijzing vanaf mijn website.

Aanbevolen boeken op Managementboek.nl

Waardevolle Agile RetrospectivesEn doet het zeerManagement 3.0CommitmentHandleiding voor Talent ManagementBullshit ManagementWat hebben ze nu weer bedachtZacht veranderenHaal meer uit uw ICTCMMI V1.3Succes met OpdrachtgeverschapModellen die werkenFeedback geven en ontvangenKleine CMMI voor ontwikkelingKleine CMMI voor dienstenOplossingsgericht leidinggeven