BenLindersWelkom bij Ben Linders Advies. Wat kan ik voor je doen?

Er voor zorgen dat organisaties effectiever en sneller software kunnen ontwikkelen en managen, dat is waar ik goed in ben. Met continue verbetering door het toepassen van o.a. Agile, Lean, Retrospectives, Scrum, Kanban, CMMI en het People-CMM. Zodat teams waardevolle software producten en services op tijd kunnen leveren aan hun klanten. Ik focus daarbij op kwaliteit, processen, samenwerking, communicatie, professionalisering, en vakmanschap. (For English, please see my Services).

View Ben Linders's profile on LinkedInMijn dienstverlening

Ik ben een samenwerker, gedreven, ondersteunend en pragmatisch. Mijn uitgebreide kennis en ervaring pas ik toe om de bijdrage van R&D/IT te verhogen, en professionals te helpen bij het leren en toepassen van nieuwe vaardigheden. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, werk ik samen met enkele gerenommeerde partners.

Ik kom graag met je in contact om samen te kijken wat ik voor je kan doen?

 +31 6 2901 3863
 info@benlinders.com
 Ben Linders

CV Ben Linders

Ben Linders
Trainer / Coach / Adviseur / Auteur/ Spreker
Tilburg Area, Netherlands | Management Consulting
Overzicht

Er voor zorgen dat organisaties effectiever en sneller software kunnen ontwikkelen en managen, dat is waar ik goed in ben. Met continue verbetering door het toepassen van o.a. Agile, Scrum, Kanban, Lean, Retrospectives, CMMI en het People-CMM. Zodat teams waardevolle software producten en services op tijd leveren aan hun klanten. Ik focus daarbij op kwaliteit, processen, samenwerking, communicatie, professionalisering, en vakmanschap

Creator van de Agile Self-assessment Game en Agile Zelfevaluatie Kaarten. Co-auteur van Waardevolle Agile Retrospectives: Een gereedschapskist met Retrospective oefeningen.

Opdrachten o.a.:
• Advies en training van MKB product organisatie met agile teams
• Training, coaching en advies tbv integreren van agile teams met business en andere stakeholders
• Training en coaching van agile teams in het toepassen van Scum, Kanban, enLean
• Verbeteren samenwerking tussen Product Owners en remote development teams
• Coachen teams in verbeteren van Product Review meetings en Agile Retrospectives
• Agile implementatie programma met Business en Development teams
• People Capability Maturity Model Workshops en HRM / Management assessment
• Coachen Agile teams, Product Owner & Program Manager in gebruik van Scrum, zelfsturing, Retrospectives
• Agile introductie, mini workshops kennismaken met Agile, Agile beyond SW Development
• Trainingen, lezingen en workshops in o.a. verandermanagement, continue verbetering, Agile/Scrum, Lean
• Advies m.b.t. Agile, CMMI, SWEBOK, Agile Retrospectives
• Implementatie Root Cause Analyse en kwaliteitsmetingen tbv kwaliteitsverbetering

Specialiteit:
• Continue verbetering met Agile, Scrum, Kanban, Lean, CMMI, Kwaliteit, People-CMM, INK, ISO 9001, foutanalyse, reflectie & intervisie, Six Sigma, Prince-2, Borging, Real QA.
• Positieve Psychologie aanpak voor continue verbetering: Oplossingsgericht Werken, Waarderend Onderzoek (Appreciative Inquiry), Happiness Index en andere motiverende en Fun manieren van werken

Ervaring
Adviseur Kwaliteit, Agile, Lean en Continue Verbetering (2009 - Aanwezig)
Ben Linders
Public Company, myself only, Management consulting

Specialisaties in kwaliteits- en procesverbetering, agile, lean, en organisatie-ontwikkeling. Scrum, Kanban, Lean Software Ontwikkeling, CMMI, Foutanalyse en Preventie, Lean Six Sigma, People-CMM, Feedback, Reflectie en Intervisie, mensgerichte professionalisering.

Adviseur, trainer & coach/mentor, Scrum Master, Programma/Project support.

Klanten in Research & Development, Banken en Verzekering, Consultancy, Telecommunicatie, Overheid, Gezondheidszorg en Embedded Software.

Ik deel mijn ervaringen via Social Media: Twitter, Facebook, Google+, Pinterest, YouTube, Vimeo en op mijn blog www.benlinders.com.

Journalist voor Agile (2012 - Aanwezig)
InfoQ
Privately Held, 51-200, Computersoftware

Een on-line nieuws en community website met als doel het ondersteunen van software ontwikkelaars. InfoQ doet dit het verspreiden van kennis en innovaties voor enterprise software ontwikkeling.

Voor mijn news items, artikelen, book reviews en interviews bij InfoQ, zie http://www.infoq.com/author/Ben-Linders

Initiatiefnemer & Trainer (2011 - Aanwezig)
Veranderproject
Public Company, 2-10, Informatietechnologie en services

Veranderproject.nl ontwikkelt een leergang verandermanagement voor projectmatig veranderen in de ICT. In onze leergang bieden we je de theorie van veranderen, én laten je het veranderen zelf ervaren! We zetten graag met jou ‘onze voeten in de modder’ en gaan onderweg. Om dit te bereiken zijn onze modules interactief, en gebruiken we b.v. gaming om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen. Verder benutten we de sociale media voor het delen van kennis en ervaring, op onze website veranderproject.nl, en in de LinkedIn groep veranderproject, die exclusief is voor onze cursisten.

Veranderproject, de menselijke maat in veranderen!

Oprichter / Bestuurslid (2012 - Aanwezig)
Agile People & Organization Improvement

De werkgroep Agile People & Organization Improvement is een Community of Practice waarin professionals hun kennis en ervaringen met het toepassen van Agile delen. De werkgroep richt zich met name op HRM en Management aspecten.

Wat zeggen mijn klanten


Meer aanbevelingen op LinkedIn

Geef een reactie

×
×

Winkelmand