Ben Linders: Trainer / Coach / Adviseur / Auteur / Spreker

Ben Linders is een onafhankelijke adviseur in Agile, Lean, Kwaliteit, en Continue Verbetering. Auteur van Getting Value out of Agile RetrospectivesWaardevolle Agile RetrospectivesWhat Drives Quality en Continuous Improvement. Creator van de Agile Self-assessment Game en Agile Zelfevaluatie Kaarten.

Ik help organisaties om effectiever software te ontwikkelen.

Neem contact op voor mijn diensten.

Nederlandstalige Boeken en Games van Ben Linders

Mijn boeken en games zijn in vele talen vertaald om mijn kennis en ervaring met mensen over de hele wereld te delen. Op deze pagina vindt je alle Nederslandstalige edities en een overzicht van workshops en trainingen die ik in Nederland en België verzorg.

Alle Nederlandstalige producten

Agile Zelfevaluatie Kaarten

De Agile Zelfevaluatie Kaarten kunnen door teams en organisaties worden gebruikt om zelf hun agility te beoordelen.

Met deze game kunnen teams ontdekken hoe agile ze zijn en wat ze kunnen doen om hun agility te vergroten om meer waarde te leveren aan hun klanten en stakeholders.

Agile coaches gebruiken zelfevaluaties in agile transformaties om teams te begeleiden en hen te leren wat agile is en helpen om hun eigen weg te vinden.

De Agile Zelfevaluatie Kaarten is de officiële Nederlandse editie van de Agile Self-Assessment Game (in het Engels).

Waardevolle Agile Retrospectives

Waardevolle Agile Retrospectives is het 1e Nederlandstalige Agile boek voor het faciliteren van retrospectives. Met vele oefeningen, het “wat” en “waarom” van retrospectives, de business value en de voordelen die retrospectives brengen. Tevens praktische tips en adviezen voor het introduceren en verbeteren van retrospectives.

Dit is de Nederlandse uitgave van het succesvolle boek Getting Value out of Agile Retrospectives (Engelstalig). Het boek is vertaald door een agile team van gemotiveerde, professionele en gedreven vrijwilligers: Jelle de Vries, Angelo Hulshout, Sabina Renshof, Douwe Attema, Berend van Duijvenvoorde, Jan Toes en Jacques van Vessem.

Het voorwoord voor dit boek is geschreven door Arie van Bennekum. Arie is voorzitter van het Agile Consortium International en heeft als enige Nederlandse auteur meegewerkt aan het Manifesto for Agile Software Development.

Waar vindt je mijn boeken

Mijn boeken zijn te koop:

Workshops en Conferenties in Nederland en België

Ik help organisaties om kort cyclisch en effectief blijvend te verbeteren. Daarvoor verzorg ik regelmatig workshops en trainingen op het gebied van Agile, Lean, Retrospectives, communicatie en samenwerking, kwaliteit en continue verbetering.

In mijn gerichte workshops krijg je nieuwe inzichten, ervaar je alternatieve werkwijzen en leer je hoe je ze kunt toepassen in je eigen specifieke situatie.

Geplande evenementen

Eerdere evenementen

Contact

 +31 6 2901 3863
 info@benlinders.com
 @BenLinders
 Ben Linders
 Ben Linders Consulting
Icons-mini-icon_home Tilburg, The Netherlands

Share this Experience
  • 36
    Gedeeld