Reviewers gezocht: Kanban Zelfevaluatie Kaarten

Een eerste versie van de Kanban Zelfevaluatie Kaarten is gereleased.  Ik ben op zoek naar reviewers die feedback willen geven op de Kanban Coaching kaarten. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.

De Kanban uitbreidingsset bevat 52 coaching kaarten met teksten waarin de Kanban principes en praktijken worden behandeld. De set is ontwikkeld door Ben Linders. Met deze coaching kaarten kunnen teams ontdekken hoe agile ze zijn en wat ze kunnen doen om hun agility te vergroten om meer waarde te leveren aan hun klanten en stakeholders.

Deze uitbreidingsset gebruik je samen met de Agile Zelfevaluatie Kaarten. Dit basispakket bevat 52 kaarten met spelsuggesties.

Bestel de Agile Zelfevaluatie Kaarten en de Kanban Uitbreidingsset in mijn webshop.

Deze kaarten worden door teams en organisaties gebruikt om hun agile cultuur en practices zelf te beoordelen en te verbeteren. Agile coaches gebruiken ze in agile transformaties om teams te begeleiden en hen te helpen om meer van agile te leren en agile toe te passen.

De Agile Zelfevaluatie Kaarten van Ben Linders is de Nederlandstalige editie van het succesvolle Agile Self-assessment Game.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.