Workshop Valuable Agile Retrospectives in Utrecht

UtrechtOp 21 juni geef ik de workshop Valuable Agile Retrospectives in Utrecht. In deze succesvolle workshop leer je de waarom, wat en hoe van retrospectives en oefen je in teams met diverse manieren om retrospectives uit te voeren.

Retrospectives helpen je om Agile Practices effectief toe te passen en je teams continu te verbeteren. Scrum masters en Agile coaches halen met behulp van een toolbox met retrospective oefeningen meer uit teams, en zorgen voor blije medewerkers.

De workshop is gebaseerd op het successvolle boek Getting Value out of Agile Retrospectives. Dit boek is ook beschikbaar in het Nederlands: Waardevolle Agile Retrospectives. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk exemplaar van het Engelstalig of Nederlandstalige ebook.

De workshop wordt in het Engels gegeven zodat professionals die geen Nederlands spreken ook deel kunnen nemen. Als alle deelnemers Nederlands spreken geef ik de workshop uiteraard in het Nederlands :-).

Schrijf je in voor 1 juni en betaal maar €484,- (in plaats van €645,-) voor deze workshop. Elke 2e en volgende collega ontvangt 25% korting bij gelijktijdig aanmelden. Aanmelden

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.