NL eBooks RetroValueWaardevolle Agile Retrospectives is het 1e Nederlandstalige boek met oefeningen voor Agile Retrospectives. Tijdelijk kun je een gratis persoonlijk exemplaar van dit eBook krijgen, mits je een recentie plaatst op Amazon.nl, Bol.com (ebook), Bol.com (paperback), Managementboek (eboek), Managementboek (paperback) en/of Leanpub. Jij een boek, ik een recentie :-).

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Je ontvangt binnen 1-2 dagen per email een download link voor je gratis boek en ik meld je ook aan bij voor mijn wekelijkse nieuwsbrief.

Als tegenprestatie verwacht ik je boek recentie binnen enkele weken te zien op een van de bovengenoemde sites. Stuur mij svp een email met de link naar de recentie.

Onder de lezers die hun review gepubliceerd hebben verloot ik enkele getekende exemplaren van de Nederlandstalige paperback editie!

Het succesvolle boek Getting Value out of Agile Retrospectives is vertaald naar het Nederlands door een agile team van vrijwilligers. Verkrijgbaar op Leanpub, in Kindle formaat op Amazon.nl als paperback via mijn webwinkel en op Bol.com (ebook), Bol.com (paperback), Managementboek (eboek) en Managementboek (paperback).

In dit boek vind je een schat aan oefeningen, die je kunt gebruiken om retrospectives te faciliteren, met daarbij achtergrondinformatie over het “wat” en “waarom” van retrospectives, de business value en voordelen die je ermee kunt behalen en tips voor het invoeren en verbeteren van retrospectives.

Onze droom is om teams over de hele wereld te helpen bij het uitvoeren van waardevolle Agile Retrospectives!

Als je op de hoogte wilt blijven over het uitvoeren van Waardevolle Agile Retrospectives, registreer je dan op onze Waardevolle Agile Retrospectives mailing lijst.

Share this Experience

Deze post heeft 2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×
×

Winkelmand