Gratis mini-workshop over Agile Retrospectives

AgileHubNoordOp 21 september geef ik een gratis mini-workshop over agile retrospectives in Groningen. In deze mini-workshop gebruik ik oefeningen uit mijn succesvolle workshop Waardevolle Agile Retrospectives.

Retrospectives helpen je om agile effectief toe te passen continu te verbeteren. Je pakt ermee problemen aan en zorgt voor een goede werksfeer in je teams. Scrum masters en Agile coaches halen  meer uit teams met behulp van een toolbox met retrospective oefeningen.

In deze mini-workshop geeft Ben Linders, auteur van het boek Waardevolle Agile Retrospectives, een introductie van de “waarom” en “wat” van retrospectives. Je oefent verschillende manieren om retrospectives te doen en krijgt tips en adviezen voor het introduceren en verbeteren van retrospectives.

Deze mini-workshop wordt gegeven in samenwerking met AgileHubNoord, een onafhankelijke netwerkorganisatie die als doel heeft om Agile-professionals uit Noord-Nederland met elkaar te verbinden, kennis met elkaar te delen en om het Agile-gedachtegoed onder de aandacht te brengen.

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor deze workshop (hij was in enkele dagen volledig “uitverkocht”), maar er is een wachtlijst. Als mensen zich afmelden word je automatisch aangemeld voor de meetup.

De workshop workshop Waardevolle Agile Retrospectives geef ik zowel via open inschrijving als in-house, aangepast aan de specifieke wensen van jou bedrijf en situatie. Neem contact met mij op!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.