Agile Retrospectives workshop op 21 juni

UtrechtVoor de workshop Valuable Agile Retrospectives in Utrecht op 21 juni zijn nog plaatsen beschikbaar. Meld je nu aan voor deze succesvolle workshop. Elke 2e en volgende collega ontvangt 25% korting bij gelijktijdig aanmelden.

Retrospectives helpen je om Agile Practices effectief toe te passen en je teams continu te verbeteren. Scrum masters en Agile coaches halen met behulp van een toolbox met retrospective oefeningen meer uit teams, en zorgen voor blije medewerkers.

In deze workshop leer je de waarom, wat en hoe van retrospectives en oefen je in teams met diverse manieren om retrospectives uit te voeren in Scrum, Kanban of SAFe, Je gebruikt het boek Getting Value out of Agile Retrospectives / Waardevolle Agile Retrospectives. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk exemplaar van dit Engelstalig of Nederlandstalige ebook.

De workshop wordt in het Engels gegeven zodat professionals die geen Nederlands spreken ook deel kunnen nemen. Als alle deelnemers Nederlands spreken geef ik de workshop uiteraard in het Nederlands :-).

Schrijf je nu in voor deze succesvolle workshop. Aanmelden.

Deze workshop wordt ook gegeven in Athene en Kladno (bij Praag). Ik geef ook interne maatwerk workshops. Interesse? Neem dan contact met mij op!

 +31 6 2901 3863
 info@benlinders.com
@BenLinders
Ben Linders
Ben Linders Consulting
Icons-mini-icon_home Tilburg, The Netherlands

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.