Krachtige vragen voor Agile Retrospectives

De Agile Manifest Retrospectives Vragen Kaarten geven je krachtige vragen als inspiratie voor waardevolle en effectieve agile retrospectives.

De kaarten zijn ontwikkeld door Ben Linders. Het is de officiële Nederlandstalige editie van de succesvolle Agile Manifesto Retrospectives Questions Cards.

Krachtige Vragen

De krachtige vragen (powerful questions) op deze kaarten zijn gebaseerd op het Manifest voor Agile Software Ontwikkeling. Er zijn 15 vragen voor elk van de vier waarden van het manifest, zowel voor de linker- als rechterkant van de waarde (de waarden gebruiken immers “boven” dus beide zijden zijn waardevol).

Daarnaast zijn er 12 bonusvragen die je kunt gebruiken om teams te laten nadenken over hun agile reis en lege kaarten die je kunt gebruiken om je eigen vragen toe te voegen. In totaal zijn er 78 kaarten.

Introductie aanbieding

De Agile Manifest Retrospectives Vragen Kaarten, versie 0.9,  zijn beschikbaar als Beta editie voor de introductieprijs van €6,99.

Download the Agile Manifest Retrospectives Vragen Kaarten! 

Als je de Agile Manifest Retrospective Vragen Kaarten nu download krijg je een gratis upgrade naar de eerste officiële release.

De kaarten zijn enkel beschikbaar als PDF download.

Uitproberen

Wil je de kaarten gratis uitproberen met je team en feedback geven op de kaarten? Dat kan! Neem contact met mij op voor een gratis proefversie van de kaarten via dit formulier:

  Naam (vereist)

  Email (vereist)

  Website

  Telefoon nummer

  Hoe wil je kaarten gaan uitproberen?

  Welke Agile Coaching tools zoals de Agile Zelfevaluatie Kaarten of andere Games van Ben Linders heb je gebruikt? Hoe heb je dat ervaren?

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.