Mijn boeken over Agile Retrospectives op Managementboek

Managementboek logoGoed nieuws voor klanten van managementboek.nl: Het boek Waardevolle Agile Retrospectives is toegevoegd aan het assortiment. Hier vindt je alle boeken van Ben Linders op Managementboek

Waardevolle Agile Retrospectives is het 1e Nederlandstalige boek met oefeningen voor Agile Retrospectives. In dit boek vind je een schat aan oefeningen, die je kunt gebruiken om retrospectives te faciliteren, met daarbij achtergrondinformatie over het “wat” en “waarom” van retrospectives, de business value en voordelen die je ermee kunt behalen en tips voor het invoeren en verbeteren van retrospectives.

Managementboek heeft ruim 25.000 boeken over management (Nederlandstalig en Engelstalig) op voorraad, waaronder dus voortaan ook mijn boeken :-).

De Nederlandstalige editie Waardevolle Agile Retrospectives is te koop op Amazon.nl, Bol.com (ebook), Bol.com (paperback)Managementboek (eboek), Managementboek (paperback)Leanpub en in mijn webshop.  Het is de vertaling van het boek Getting Value out of Agile Retrospectives waarvan wereldwijd ruim 10.000 exemplaren in omloop zijn.

Ter info: Ik ben een partner van managementboek waarmee ik provisie ontvang voor boeken die op managementboek.nl verkocht worden via doorverwijzing vanaf mijn website.

Share this Experience

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
×
×

Cart