Nieuw boek: Agile in de echte wereld

Agile in de echte wereld ebookHet boek Agile in de echte wereld – Starten met Scrum is afgelopen week in ebook formaat gepubliceerd. De auteur van het boek, Derk-Jan de Grood, is trainer, consultant , Agile Coach en blogger bij Valori. Je kunt het boek gratis downloaden op de website van Valori.

Auteur Derk-Jan de Grood en vaktijdschrift Bits&Chips verwerkten hun kennis en ervaringen tot een praktische gids waarin de praktijk centraal staat. Een must-read voor iedere organisatie die het beste uit zijn Scrum implementatie wil halen!

Ik sprak Derk-Jan vlak voordat ik mijn presentatie op de Test Automation Day in Rotterdam ging geven. Hij vertelde mij over de serie van artikelen in Bits en Chips waar hij mee bezig was, en nodigde mij uit om samen een artikel te schrijven over Agile Retrospectives voor zijn nieuwe boek.

Ons artikel “Agile Retrospectives – Het geeft niet als er iets fout gaat” is deels gebaseerd op mijn succesvolle boek Waardevolle Agile Retrospectives. Het beschrijft hoe retrospectives Scrum teams vanaf de start kunnen helpen, en geeft tips voor effectieve agile retrospectives.Agile in de echte wereld – Starten met Scrum is een praktisch en inspirered boek, een aanrader! Ik wens Derk-Jan veel succes met zijn boek!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.