Scrum coaching kaarten voor Agile Zelfevaluaties

De Scrum uitbreidingsset voor Agile Zelfevaluaties is een set agile coaching kaarten speciaal voor teams en organisaties die Scrum gebruiken. Met deze coaching kaarten kunnen ze ontdekken hoe agile ze zijn en wat ze kunnen doen om hun agility te vergroten om meer waarde te leveren aan hun klanten en stakeholders.

De Scrum uitbreidingsset bevat 39 coaching kaarten met teksten waarin de Scrum principes en praktijken worden behandeld. De Scrum kaarten zijn gebaseerd op de officiële Scrum Gids 2017. De set is ontwikkeld door Ben Linders.

Deze uitbreidingsset moet samen met de Agile Zelfevaluatie Kaarten worden gebruikt.

Deze kaarten worden door teams en organisaties gebruikt om hun Scrum cultuur en practices zelf te beoordelen en te verbeteren. Agile coaches gebruiken ze in agile transformaties om teams te begeleiden en hen te helpen om meer van agile te leren en agile toe te passen.

Bestel de Agile Zelfevaluatie Kaarten en de Scrum Uitbreidingsset in mijn webshop.

De Agile Zelfevaluatie Kaarten kunnen door teams en organisaties worden gebruikt om zelf hun agility te beoordelen. Het basisspel bestaat uit 52 kaarten met uitspraken over het toepassen van agile practices en principes. Deze uitbreidingsset bevat 39 kaarten. Enkel beschikbaar als PDF download.

De Agile Zelfevaluatie Kaarten van Ben Linders is de Nederlandstalige editie van het succesvolle Agile Self-assessment Game.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.