Agile Zelfevaluatie kaarten: V1.0 uitgebracht

De Agile Zelfevaluatie Kaarten kunnen door teams en organisaties worden gebruikt om zelf hun agility te beoordelen. De beta versie was uitgebracht in december 2017, versie 1.0 is vanaf nu beschikbaar voor download.

De kaarten zijn ontwikkeld door Ben Linders. Het is de officiële Nederlandstalige editie van het succesvolle Agile Self-assessment Game.

Hoe agile ben je?

Teams gebruiken de Agile Zelfevaluatie Kaarten in games om te ontdekken hoe agile ze zijn en wat ze kunnen doen om hun agility te vergroten om meer waarde te leveren aan hun klanten en stakeholders.

Agile coaches gebruiken de kaarten bij zelfevaluaties in agile transformaties om teams te begeleiden en hen te leren wat agile is en helpen om hun eigen weg te vinden.

Download

De Agile Zelfevaluatie Kaarten zijn beschikbaar als PDF download voor €9,99.

Download the Agile Zelf-evaluatie Kaarten! 

Bij de kaarten ontvang je Engelstalige playing suggestions en experience stories.

Uitproberen

Wil je de kaarten gratis uitproberen met je team en feedback geven op de kaarten? Dat kan! Neem contact met mij op voor een gratis proefversie van de kaarten via dit formulier:

  Naam (vereist)

  Email (vereist)

  Website

  Telefoon nummer

  Hoe wil je kaarten gaan uitproberen?

  Heb je de Agile Self-assessment Game gebruikt of op een andere manier agile self-assessments gedaan? Hoe heb je dat ervaren?

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.