Gratis eBook editie bij Paperback Waardevolle Agile Retrospectives

Cover Waardevolle Agile Retrospectives ManagementboekVan 25-29 april is er de jaarlijkse Retrospectives Facilitators Gathering. Voor mij de gelegenheid bij uitstek om mijn vaardigheden als trainer, coach en facilitator van Agile Retrospectives verder te verbeteren.

Wil jij ook meer waarde halen uit retrospectives? Bestel dan voor 1 mei de paperback Waardevolle Agile Retrospectives op bol.com bij Ben Linders Publishing en je ontvangt de Nederlandstalige eBook editie gratis.

Waardevolle Agile Retrospectives is het 1e Nederlandstalige Agile boek voor het faciliteren van retrospectives. Met vele oefeningen, het “wat” en “waarom” van retrospectives, de business value en de voordelen die retrospectives brengen. Tevens practische tips en adviezen voor het introduceren en verbeteren van retrospectives.

Let op: Deze aanbieding geldt alleen als je de paperback editie in de Ben Linders Publishing bol.com webshop koopt of in mijn webshop voor €14,49! Niet geldig bij aankoop via managementboek op managementboek.nl of bol.com.

Ben Linders Waardevolle Agile Retrospectives op bol

Klik op het winkelmandje achter Ben Linders Publishing op bol.com bij “vergelijk prijzen nieuw en tweedehands”. Nadat de bestelling bij mij binnen is ontvang je ZSM een link waamee je het boek Waardevolle Agile Retrospectives op Leanpub gratis kunt downloaden (normale prijs $12,09). De paperback editie wordt op 2 mei verzonden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.