Mijn Ervaringen: Vanaf nu ook in het Nederlands!

Ben Linders goes Dutch? Niet helemaal, maar vanaf nu is mijn website tweetalig. Er komen zowel Engelstalige als Nederlandstalige berichten. Voor alle Nederlandse lezers: Welkom!

Mijn website gebruik ik om mijn ervaringen te delen. Ik vond (en vind) het fijn om te horen hoe anderen zaken aanpakken, om daarvan te leren en te (her)gebruiken. Ik heb mijzelf daarmee ontwikkeld en heb anderen daarmee beter kunnen helpen. Ik doe nu hetzelfde, door ook mijn kennis te delen. Het is mijn bijdrage aan een betere wereld!

Overigens zullen de meeste berichten in het Engels blijven, maar berichten over evenementen in Nederland, zoals van SPIder, de People-CMM werkgroep, Agile Holland en Agile Overheid zijn voortaan in het Nederlands. En soms zal ik iets in het Nederlands doen als het onderwerp zich daarvoor leent, of als het in het Nederlands beter over te dragen is. Als je zowel Engels als Nederlands verstaat, kies dan de Nederlandse versie, die laat ook de Engelse berichten zien, dus dan mis je niets. Wat nog niet werkt het laten zien van mijn contact en publicatie pagina’s in het Nederlands, wordt nog aan gewerkt…

Overigens, “going Dutch” is een Engelse uitdrukking die aangeeft dat de rekening van een etentje gedeeld wordt, ieder betaald zijn eigen deel. Dus nee, Ben Linders is not going Dutch. Maar verder is deze website wel echt Hollands: alles wat erop staat is helemaal gratis, dus doe er je voordeel mee ;-).

Ben Linders

I help organizations with effective software development and management practices. Active member of several networks on Agile, Lean and Quality, and a frequent speaker and writer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.