Agile Veranderen: Continue Beter!

Agile en Scrum zijn ook prima geschikt als aanpak om continue te verbeteren. Op 24 oktober geeft ik in Den Haag namens veranderproject.nl de training Verander Agile! De training is gebaseerd op de succesvolle try-out eerder dit jaar, verbetert mbv de feedback van onze cursisten, en past het nieuwe leren toe. Deze training is een module uit de leergang verandermanagement.

Voor ons is een training pas geslaagd als het geleerde gebruikt wordt door de cursisten. Daarom ondersteunt Veranderproject.nl je bij het gericht toepassen van de training in je eigen praktijksituatie, met een uur persoonlijke advisering van een van onze docenten. Dit uur ondersteuning is inbegrepen in de cursusprijs!

Wij vinden deze training € 350,- (ex. 21% btw) per persoon waard, maar laten je zelf beslissen welk bedrag op de factuur wordt gezet. Voor meer informatie en om je aan te melden, zie de training Verander Agile! en de brochure.

 

  • 12
    Shares

Ben Linders

I help organizations with effective software development and management practices. Active member of several networks on Agile, Lean and Quality, and a frequent speaker and writer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.