Verandering in Zicht

“We moeten sneller en gerichter veranderen”. “Er lopen zoveel veranderingen, ik mis het overzicht!” Herkenbaar? Veranderingen in gang zetten en besturen is niet eenvoudig. Op 24–26 september geeft veranderproject.nl de meerdaagse training “Verandering in Zicht”. In de training leer je het managen van continue verandering, die bijdraagt aan de resultaten van je organisatie. Aan het eind van de training neem je een veranderplan voor je eigen situatie mee naar huis!  [Brochure]

De training “Verandering in Zicht” bestaat uit een onderbouwing voor het organiseren van veranderingen, en praktische oefeningen waarin je direct aan de slag gaat. Je leert verandermanagement principes én het toepassen van Agile management principes voor veranderprojecten. Met een case uit je eigen praktijk kun je in de training stap voor stap een veranderplan opstellen. Aanmelden via email naar [email protected].

Ben Linders

I help organizations with effective software development and management practices. Active member of several networks on Agile, Lean and Quality, and a frequent speaker and writer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.