Aanbevolen boeken over agile

Banner Aanbevolen boeken Ben Linders textBen je op zoek naar een goed praktische boek over agile software ontwikkeling met b.v. Scrum, Kanban of Lean? Of naar een bruikbaar boek over leiderschap of verandermanagement? Op benlinders.com/boeken vindt je mijn boek aanbevelingen.

Alhoewel steeds meer informatie beschikbaar is op websites, in blogs en in communities en discussiepagina’s, spelen boeken nog steeds een belangrijke rol. In boeken wordt vaak dieper ingegaan op de materie, wat belangrijk is als je het toe wilt passen in jouw situatie.

Voor mijn aanbevelingen werk ik als partner samen met Managementboek.nl en Bol.com. Beide hebben een uitgebreid assortiment en bieden een prima service. Als partner ontvang ik een commissie voor ieder boek wat verkocht wordt via een link vanaf mijn website; de prijs voor jou als koper is hetzelfde.

Als freelance editor voor Info.com doe ik boek Q&As. Dat zijn interviews met de boek auteur(s) waarin ik met hun dieper inga op onderwerpen die ze in het boek beschreven hebben. Veel van deze boek Q&As hebben een “book sample” met enkele hoofdstukken uit het boek die je gratis kun downloaden. Enkele recente boek Q&As zijn:

Voor een overzicht van mijn boek Q&As en andere interviews die ik gedaan heb voor InfoQ, zie mijn artikelen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.