What Drives Quality bij Managementboek en Bol

Mijn 2e boek What Drives Quality is beschikbaar als e-book bij de twee grootste zakelijke online boekwinkels van Nederland en België: Managementboek en Bol.

Het boek What Drives Quality onderzoekt hoe kwaliteit een rol speelt in alle aktiviteiten binnen softwareontwikkeling. Het neemt een diepe duik in de factoren die kwaliteit beinvloeden. In de agile en lean benadering, die de volledige ontwikkelingsketen afdekt van klantverzoek tot levering van producten, geef ik praktische adviezen en tips voor het leveren van hoge kwaliteit software.

Managementboek.nl

U vindt ruim 18.000 producten op Managementboek.nl en alle producten zijn op voorraad.

Managementboek.nl is een specialist met meer dan 20 jaar kennis en ervaring. We weten dus als geen ander het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals.

Managementboek verkoopt zowel mijn e-books als de Nederlandstalige paperback over agile retrospectives. Zie boeken door Ben Linders op Managementboek.

Bol.com

Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in meer dan 20 winkelcategorieeën met boeken & ebooks in het Nederlands en andere talen.

Bij bol.com draait het om de winkel van ons allemaal. Het is belangrijk om klanten in Nederland en België een winkel te bieden die naast gemak en service, een groot assortiment, inspiratie en voordeel biedt. Bol.com behoort al jaren tot de meest populaire winkels van Nederland en België.

Bol.com verkoopt mijn e-books rechtstreeks, waaronder ook What Drives Quality. Ik heb een eigen webwinkel op Bol waarin ik de Nederlandstalige en Franstalige editie van mijn paperback over agile retrospectives verkoop.

Ik ben een affiliate van diverse webshops waaronder ook Managementboek en Bol.

Testimonials

Dit is wat lezers van mijn boek What Drives Quality zeggen:

  • practical and actionable
  • roadmap to better software
  • must-read for all persons contributing to the development or enhancement of software
  • useful advice in an easy-to-read book
  • valuable contribution to professional software engineering practice
  • welcome addition to the agile literature

What Drives Quality is ook beschikbaar op  Amazon  Leanpub  webshop  Other stores

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.