18 Mei: Bijeenkomst over organisatie-opstellingen en zelfsturende teams

Op 18 mei is er een bijeenkomst van de people-CMM werkgroep. Op die avond gaan we ervaring opdoen met organisatie opstellingen, en bespreken we de onderwerpen “participatory culture” en “zelfsturende teams”.

Reeds eerder stond Participatory Culture op de agenda. Op de bijeenkomst van 28 februari hebben we onze aandacht besteed aan Organisatie Anarchie, en het onderwerp Participatory Culture is toen doorgeschoven naar 18 april. Door te weinig deelnemers is die bijeenkomst verzet naar 18 mei. Die keer is scheepsrecht, op 18 mei gaan we met een goed gevulde bijeenkomst aan de slag met dit onderwerp.  Tevens gebruiken we het, samen met “zelfsturende teams”, als opstapje om onze eigen toekomst als werkgroep in te vullen.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Voor meer informatie en aanmelding, zie de website van de werkgroep, of neem contact met mij op via benlinders@gmail.com.

Ben Linders

I help organizations with effective software development and management practices. Active member of several networks on Agile, Lean and Quality, and a frequent speaker and writer.

This Post Has 3 Comments

 1. Adriana | Payroll Works

  Was het een succes? Hoeveel mensen zijn er op komen dagen?

  Groeten Adriana

  1. Ben Linders

   Beste Adriana,

   Wat ik mij kan herrinneren ergens tussen de 10 en 15 deelnemers. Was zeker succesvol, de organisatie opstelling maakte inzichtelijk hoe de werkgroep zichzelf ziet tov de omgeving, hoe we ons kunnen profileren en welke mogelijkheden voor samenwerking er zijn.

   Vanwaar deze vraag? Ben je geïnteresseerd in de werkgroep, en/of de onderwerpen die we behandelen?

   1. Adriana | Payroll Works

    Bedankt voor je reactie,

    Ik ving via een vriend wat op over familie opstellingen en ik was gewoon benieuwd in wat voor aantallen opstellingen ongeveer plaats vinden.

    Op 1 maart 2012 18:56 schreef Disqus
    het volgende:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.