Business Agility coaching kaarten voor Agile Zelfevaluaties

De Business Agility uitbreidingsset voor Agile Zelfevaluaties is een set agile coaching kaarten waarmee teams en organisaties kunnen ze ontdekken hoe agile ze zijn en wat ze kunnen doen om hun agility te vergroten om meer waarde te leveren aan hun klanten en stakeholders.

Met de release van deze uitbreidingset zijn de Agile Zelfevaluatiekaarten kompleet!

Met agile werken enkel op team niveau bereik je maar een beperkt resultaat. End-to-end agility, agile denken en doen in de gehele organisatie, geeft zoveel meer. Met de business agility kaarten duik je diep in de manier waarop er wordt samengewerkt in de organisatie: teams, managers, en stakeholders. Je onderzoekt hoe je belemmeringen kunt verwijderen en bedenkt wat de organisatie kan doen om meer waarde te leveren en te innoveren.

De Busines Agility uitbreidingsset gebruik je samen met de Agile Zelfevaluatie Kaarten. Er zijn ook uitbreidingssets voor Scrum, DevOps, en Kanban.

Bestel de Agile Zelfevaluatie Kaarten met Uitbreidingssets in mijn webshop.

De Agile Zelfevaluatie Kaarten kunnen door teams en organisaties worden gebruikt om zelf hun agility te beoordelen. Het basisspel bestaat uit 52 kaarten met uitspraken over het toepassen van agile practices en principes. Deze uitbreidingsset bevat 26 kaarten. Enkel beschikbaar als PDF download.

De Agile Zelfevaluatie Kaarten van Ben Linders is de Nederlandstalige editie van het succesvolle Agile Self-assessment Game.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.