SPIder People-CMM werkgroep: Participatory Culture

Op maandag 28 februari komt de SPIder People-CMM werkgroep bijeen. Onderwerp van de bijeenkomst is Participatory Culture; op de avond zal het gelijknamige procesgebied uit het People-CMM behandeld worden. Ook is er een gastspreker, Henk Hogeweg, die een presentatie geeft over zeldfsturende teams. En we besteden deze avond ook aandacht aan ervaringen met het People-CMM, t.b.v. feedback naar het SEI. Deelname aan de sessie is gratis. Voor meer informatie en aanmelding, zie de website van de werkgroep.

Over de werkgroep: “SPIder houdt zich meestal bezig met harde thema’s als software processen, testmethodes, etc. Maar om succesvol te zijn met software ontwikkeling is het ook noodzakelijk goede en gemotiveerde mensen te hebben. Het SEI heeft het People-CMM model ontwikkeld om dit systematisch te kunnen bereiken. Het P-CMM is een soortgelijk model als andere CMM’s. Deze werkgroep houdt zich met dit model bezig: proberen het model goed te begrijpen, en ervaringen met het gebruik van het model uitwisselen en invoering stimuleren.”

Ben Linders

I help organizations with effective software development and management practices. Active member of several networks on Agile, Lean and Quality, and a frequent speaker and writer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.