Try-out: Systeemdenken en Veranderen vanuit je Sterktes

Update: Try-out 31 oktober volledig volgeboekt, extra try-out op 21 november!

Het is zover, veranderproject.nl, een initiatief van André Heijstek, Ben Linders en Michel Verweij, gaat een 1e cursusmodule geven! De try-out op 31 oktober is volledig volgeboekt (al binnen enkele dagen!), maar op 21 november is er een extra try-out van het eerste deel van de leergang.

De 2 hoofdonderwerpen die we in deze 1e cursusmodele behandelen zijn:

De cursus try-out op maandag 31 oktober is volgeboekt. Je kunt je nog aanmelden voor de try-out op 21 november a.s, an 17:00-21:00, in MeetandWork te Houten.

De cursus is een onderdeel van de leergang veranderen, die ontwikkeld wordt vanuit veranderproject.nl. Voor meer informatie over deze cursus, zie de brochure.

De gereduceerde prijs voor de try-out is €195,-. Aanmelden voor de try out op 21 november kan mbv een email met je contactgegevens (naam, email en telefoonnummer) naar aanmelden@veranderproject.nl .

Achtergrond informatie:

In mei 2011 zijn wij (André Heijstek, Ben Linders, en Michel Verweij) gestart met veranderproject.nl, Op deze website delen we onze kennis en ervaring over projectmatig veranderen. Inmiddels hebben we veel reacties gehad op onze artikelen, waarmee duidelijk is geworden dat projectmatig veranderen, met een menselijke maat, relevant is voor veel organisaties. We zijn bezig om onze 1e cursusmodule gereed te maken van een leergang verandermanagement, zodat we die we module als try-out kunnen gaan geven. Tijdens de try-out vragen we  feedback van de deelnemers, waarmee wij de leergang verder kunnen verbeteren.

  • 4
    Shares

Ben Linders

I help organizations with effective software development and management practices. Active member of several networks on Agile, Lean and Quality, and a frequent speaker and writer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.